Mieszkanie we Wrocławiu
Mieszkanie we Wrocławiu
Syn niedługo zacznie pracę we Wrocławiu. Wiem, z jakim obciążeniem jego budżetu wiązałby się wynajem, chciałbym więc kupić mu mieszkanie. Przeglądając mieszkania śródmieście Wrocław znalazłem kilka w nowym budynku na Polaka. Blisko miałby stamtąd do pracy no i co nowe budownictwo to nowe. To byłaby swoista inwestycja w syna, myślę więc, że by to docenił. Za bardzo tamtych okolic nie znam, może więc ktoś z Was podpowie, na co zwrócić uwagę mieszkając tam?
Re: Mieszkanie we Wrocławiu
Blisko atrakcji turystycznych wiec jak rodzina przyjedzie to będzie gdzie oprowadzic. Tereny niedaleko rzeki ale chyba przy powodzi w 96 tam woda nie doszła a i teraz małe szanse są. Dojazdy spokojne i okolica spokojna. DO tego jeszcze jak lubi wędkować to blisko ma 

Wrocław fajne miasto, dużo pracy a i komunikacja dobra. Osiedle spokojne blisko centrum.
Byłem w nowym mieszkaniu na tej ulicy u znajomych. Mieszkanie ciche, ciepłe i spokojna okolica 

Ostatnio jedna agencja nieruchomości znalazła dla mnie jedno bardzo fajne mieszkanie. Cena nie była taka duża jak by mi się to wydawało, na szczęście jednak takie środki udałoby się niedługo takie zebrać.
Przejrzyj więcej ofert pod tytułem: sprzedaż lokali mieszkaniowych wrocław. Jest wiele urokliwych miejsc, które są naprawdę warte uwagi. Nie ma co decydować się na pierwsze lepsze. Taka decyzja wymaga czasu i dokładnego przemyślenia 

Mój znajomy kupił ostatnio domek z rynku wtórnego i się trochę załadował. To akurat moje zdanie, ale fakt, że już ładne inwestycje poczynił, żeby doprowadzić ten dom do jako takiego stanu. Teraz ma zagwozdkę i zadał mi pytanie czy okna dachowe fakro sklep internetowy to dobry wybór? A ja nie mam pojęcia, bo nigdy okien jeszcze nie wymieniałem. Macie, znacie, polecacie?